Afvallen door Training


Fitnessnet.nl - jouw persoonlijke fitness adviseur
home | klantenservice | veelgestelde vragen | winkelwagen   
Wil je advies of iets bestellen? Bel dan gerust naar 010-4420417  
maandag-vrijdag van 9.00 tot 16.00  

kies onderstaand de fabrikant
schrijf je in voor de nieuwsbrief
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Afvallen door Training

Cardio Training voor afvallen
Als er lichamelijke inspanning wordt verricht (voor afvallen), worden bepaalde energiesystemen van het lichaam aangesproken. Er zijn 3 systemen, namelijk de fosfaatpoel, het melkzuursysteem en het zuurstofsysteem. De eerste twee systemen worden voornamelijk aangesproken wanneer de intensiteit van de training erg hoog is (bijvoorbeeld bij een sprintje trekken), terwijl het zuurstofsysteem wordt aangesproken in de zogenaamde 'steady state' fase van de spier. Met 'steady state' wordt bedoelt dat er voldoende zuurstof aanwezig is voor de spier om de gehele energieverbranding te kunnen faciliteren. Vetverbranding kan alleen plaatsvinden indien er zuurstof aanwezig is. Als vetverbranding het doel is, zal er gedurende lange tijd op een relatief lage intensiteit gesport moeten worden.(50% tot 60% van de maximale hartslag).

Dit is het zogenaamde Duratie Interval Training. Een andere benadering, die effectiever blijkt, is het verhogen van de stofwisseling in rust door juist op hoger niveau te gaan trainen (60-80% van de maximale hartslag). Hiervoor kun je kijken bij de interval cardio training.

Gewichtstraining voor afvallen
Om het rustmetabolsime verder omhoog te krijgen, zodat je meer calorieen verbrand in rust, is het ook aan te raden gewichtstraining te doen. Je kunt hierbij kiezen voor een mildere of zwaardere variant, respectievelijk de extensieve interval gewichtstraining, of de intensieve interval gewichtstraining.

recent bekeken voedingssupplementen
Je hebt nog geen producten bekeken
Betaal veilig online
Je kunt online veilig betalen met creditcard of iDEAL, gemakkelijk en snel via je eigen bank

betaal veilig online met iDeal
betaal veilig online met Visa
betaal veilig online met Mastercard
betaal veilig online via docData Payments

Het is ook mogelijk het bedrag naar onze eigen rekening over te maken, of onder rembours te bestellen. De bestelling wordt met DPD geleverd.

maak een overboeking naar onze rekeningbetaal bij aflevering aan de bezorger (rembours)

� 1998-2021 - Fitnessnet.nlsitemap  |  links  |  contact

-Afvallen door Training > Fitnessnet-