Anabolen (anabole steroïden)


Fitnessnet.nl - jouw persoonlijke fitness adviseur
home | klantenservice | veelgestelde vragen | winkelwagen   
Wil je advies of iets bestellen? Bel dan gerust naar 010-4420417  
maandag-vrijdag van 9.00 tot 16.00  

kies onderstaand de fabrikant
schrijf je in voor de nieuwsbrief
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Anabolen (anabole steroïden)

Het gebruik van anabolen (anabole steroïden) wordt ten sterkste afgeraden door Fitnessnet. Het zijn medicijnen, die een eigen rol in het lichaam spelen en derhalve allerlei beschadigingen aan organen en andere weefsels kunnen veroorzaken. Een ander groot probleem in de anabolen handel is dat er vaak vervuilingen in de stoffen zitten, zoals zware metalen. Dit komt omdat de handel in anabole steroïden in het zwarte circuit plaatsvindt, waardoor er, in Nederland en Europa, geen regulatie op de kwaliteit plaatsvindt. Deze vervuilingen kunnen voor allerlei beschadigingen zorgen, waardoor de gezondheid in ernstige mate kan verslechteren. Ook is het maar de vraag of de geleverde stof daadwerkelijk de stof is wat beweerd wordt.

Anabole Steroïde ReferentieDit gezegd hebbende, is het echter wel zo dat veel bodybuilders deze risico's afwegen en toch beslissen wel gebruik te gaan maken van anabolen. Speciaal voor deze mensen is het mogelijk via Fitnessnet het boek Anabolics 2007 steroid reference aan te schaffen (Let wel, dit boek is in het Engels). Hierin staat alle informatie die je nodig hebt om op een verantwoorde wijze om te gaan met het gebruik van anabole steroïden. Neem in ieder geval altijd contact op met je huisarts of medisch specialist om de gevolgen te bespreken en je eventueel te laten begeleiden.

Met nadruk: je kunt geen anabolen, pro-hormonen of andere illegale producten verkrijgen via Fitnessnet, noch weten wij waar deze wel te krijgen zijn. Wij bieden dit boek slechts als service aan.

recent bekeken voedingssupplementen
Je hebt nog geen producten bekeken
Betaal veilig online
Je kunt online veilig betalen met creditcard of iDEAL, gemakkelijk en snel via je eigen bank

betaal veilig online met iDeal
betaal veilig online met Visa
betaal veilig online met Mastercard
betaal veilig online via docData Payments

Het is ook mogelijk het bedrag naar onze eigen rekening over te maken, of onder rembours te bestellen. De bestelling wordt met DPD geleverd.

maak een overboeking naar onze rekeningbetaal bij aflevering aan de bezorger (rembours)

� 1998-2021 - Fitnessnet.nlsitemap  |  links  |  contact

-Anabolen (anabole steroïden) > Fitnessnet-