Bevroren schouder


Fitnessnet.nl - jouw persoonlijke fitness adviseur
home | klantenservice | veelgestelde vragen | winkelwagen   
Wil je advies of iets bestellen? Bel dan gerust naar 010-4420417  
maandag-vrijdag van 9.00 tot 16.00  

kies onderstaand de fabrikant
schrijf je in voor de nieuwsbrief
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Bevroren schouder

Met een bevroren schouder wordt de immobiliteit van de schouder bedoeld. Deze bewegingsbeperking wordt veroorzaakt door een ontsteking in en/of rondom het schoudergewricht. De grootste oorzaak is het niet gebruiken van de schouder (wat aantoont dat beweging van uitermate groot belang is voor het goed functioneren van het lichaam). Mensen met diabetes (waaronder suikerziekte), lijken een grotere kans te hebben op een bevroren schouder (waarom is niet geheel duidelijk).

Behandeling
De behandeling bestaat vooral uit de stimulatie van het gewricht. Het gebruik van temperatuurwisselingen is een veel gebruikte methode. Daarnaast moet je het gewricht natuurlijk ook meer gaan bewegen. Aangeraden wordt om rustig te beginnen (zonder gewichten) en de behandeling, naarmate het beter gaat, te gaan verzwaren. Hierdoor raakt de schouder gewend aan beweging, waardoor er minder snel een bevroren schouder zal ontstaan.

Blessures en Voeding
Een blessure is een beschadiging van het weefsel. Bij een dergelijke aandoening komen veel zogenaamde radicalen vrij uit de kapot gescheurde weefsels (oxidanten). Het is dan ook van uitermate groot belang dat het lichaam de benodigde nutriënten binnenkrijgt. Vitaminen en mineralen zijn een must in de herstelperiode (groenten en fruit), maar het allerbelangrijkste is het innemen van een goed anti-oxidanten complex (voedingssupplement) om de ontsteking het hoofd te kunnen bieden. Hierdoor krijgt het lichaam de kans om de beschadigingen sneller te verwijderen, waardoor het genezingsproces zich snel en gezond kan voltrekken.

recent bekeken voedingssupplementen
Je hebt nog geen producten bekeken
Betaal veilig online
Je kunt online veilig betalen met creditcard of iDEAL, gemakkelijk en snel via je eigen bank

betaal veilig online met iDeal
betaal veilig online met Visa
betaal veilig online met Mastercard
betaal veilig online via docData Payments

Het is ook mogelijk het bedrag naar onze eigen rekening over te maken, of onder rembours te bestellen. De bestelling wordt met DPD geleverd.

maak een overboeking naar onze rekeningbetaal bij aflevering aan de bezorger (rembours)

� 1998-2021 - Fitnessnet.nlsitemap  |  links  |  contact

-Bevroren schouder > Fitnessnet-