Rotatiedieet


Fitnessnet.nl - jouw persoonlijke fitness adviseur
home | klantenservice | veelgestelde vragen | winkelwagen   
Wil je advies of iets bestellen? Bel dan gerust naar 010-4420417  
maandag-vrijdag van 9.00 tot 16.00  

kies onderstaand de fabrikant
schrijf je in voor de nieuwsbrief
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Rotatiedieet

>> Als jij moeilijk afvalt of met weinig eten toch overgewicht hebt dan zou het wel eens zo kunnen zijn dat je een sluimerende voedselintolerantie of –allergie hebt. Zo’n allergie kan zich uiten in de vorm van bepaalde klachten maar dat hoeft niet. Belangrijke aanwijzingen zijn: sterke behoefte naar bepaalde voeding, obstipatie of wisselend zachte en harde ontlasting, veel winderigheid, opgeblazen gevoel, harde buik, boeren en oprispingen.

Allergieen zorgen via een aantal stofwisselingsprocessen voor overgewicht. Zodra de voeding waar je een allergie voor hebt in het spijsverteringskanaal komt zorgt zij daar voor een stressreactie via adrenaline. Dit hormoon is verantwoordelijk voor de “vlucht en vecht”-reactie en zorgt daardoor voor een allert goed gevoel en een sterke stijging van de suikerspiegel in het bloed. Dit goede gevoel zorgt ervoor dat je steeds een grote behoefte hebt om deze voeding maar te blijven eten, vooral op momenten dat je je moe voelt.

Verder zorgen de stijgingen in de suikerspiegel in het bloed voor sterke schommelingen in de behoefte naar zoet en koolhydraten. Heb je last van vermoeidheidsdipjes gedurende de dag of een grote behoefte aan zoet dan zou daar een voedselallergie de oorzaak van kunnen zijn.

Via microscopisch bloedonderzoek worden mensen die gewicht willen verliezen bij ons gescreened op voedselallergieen (zie figuur). Op het moment dat er aanwijzingen zijn voor voedselallergieen dan wordt er een rotatiedieet geadviseerd. Dit is een dieet waarbij afgewisseld voor perioden van 3 weken een bepaalde voedingsgroep geheel vermeden wordt. Gaat er dan spontaan gewicht af en voel je je energieker dan is dit een bewijs dat je voor deze voeding allergisch of intolant bent. 

recent bekeken voedingssupplementen
Je hebt nog geen producten bekeken
Betaal veilig online
Je kunt online veilig betalen met creditcard of iDEAL, gemakkelijk en snel via je eigen bank

betaal veilig online met iDeal
betaal veilig online met Visa
betaal veilig online met Mastercard
betaal veilig online via docData Payments

Het is ook mogelijk het bedrag naar onze eigen rekening over te maken, of onder rembours te bestellen. De bestelling wordt met DPD geleverd.

maak een overboeking naar onze rekeningbetaal bij aflevering aan de bezorger (rembours)

� 1998-2021 - Fitnessnet.nlsitemap  |  links  |  contact

-Rotatiedieet > Fitnessnet-